Dovolená na jachtě

V každém z nás je kousek romantiky. V mnoha případech je ukrytý někde hluboko uvnitř a proto neváhejte a popusťte uzdu své fantazii. Co takhle dovolená na jachtě?

Chorvatsko k ní přímo vybízí! Dovolená na jachtě nabízí ideální odpočinek a cestu k vyrovnanosti a načerpání nových sil. Kdo z nás v skrytu duše nezatoužil být mořským vlkem?  Pouze plavba na jachtě vám umožní poznat místa, po jakých v skrytu duše přirozeně touží každý z nás. Odlehlé ostrovy a ostrůvky, zapadlé zátoky, rybářské osady s minimálním spojením se světem, zapomenuté kouty, kde na své si přijde i zarytý samotář. Zároveň si přitom můžete užít nádherně čistého otevřeného moře, potápění, ale i kouzla nedotčené ostrovní přírody. V Chorvatsku najdete téměř 1250 ostrovů. Trvale obydlených jich je pouze 47. Je jen na vás, jak si přejete užít luxusní dovolenou na Jadranu. Cestovní kancelář Vítkovice Tours vám přidělí osobního cestovního konzultanta. Proberete s ním svá přání a individuální představy. Vyberete si dovolenou snů.

Náš tip
Pokud vás plavba na jachtě uchvátila natolik, že jste zatoužili po kapitánském průkazu, máme pro vás dobrou zprávu. V Chorvatsku jej získáte daleko snáze než v Čechách. Pro výuku plachtění je ideální konec léta. Není už takové vedro a fouká čerstvý vítr. Na chorvatský kapitánský průkaz vám loď půjčí po celém světě.