Zvedněte kotvy!

Romantiku okořeněnou trochou adrenalinu v sobě nepochybně má plavba Jaderským mořem na palubě některé z luxusních lodí z naší nabídky. Připravili jsme ji pro vás ve spolupráci s partnerem – společností ORVAS.

Léto na moři
Můžete vybírat sami pro sebe loď podle vlastní nálady a uvážení. Každá z nich má komfortní vybavení a nabízí plavbu Jadranem nastavenou podle vašich přání. K dispozici vám je kapitán lodi nebo přímo celá posádka. Budou rádi, pokud jim při plavbě na palubě pomůžete. Zasvětí vás do tajů námořnického řemesla a vysvětlí, jak plavba probíhá. Na druhou stranu, stejně tak se můžete věnovat opravdové relaxaci a nechat se jen příjemně unášet na vlnách.

Zasloužíte si  to nejlepší

Gulet Linda
Nabízí prostor pro 14 hostů. 7 dvoulůžkových kabin, délka lodi 25 m, šířka 6,6 m. 

Na palubě Lindy pro sebe objevíte kouzlo luxusního plachtění. Cíl plavby si vyberete podle vlastní nálady. Dubrovník, Split, Trogir, ostrovy Korčula nebo Mljet. Záleží jen na vás, zda toužíte po klidu v slunné zátoce, nebo máte zrovna chuť zamířit do přístavu a vydat se na procházku městem. Linda je elegantní plavidlo. Zdobí ji teak a mahagon a ve své třídě je skutečnou královnou. Koupat se z její paluby můžete kdykoli. Pokud se po koupání budete opalovat na polstrované části přední paluby s drinkem v ruce, pochopíte, že život je krásný!

Vybavení
Sedm mimořádně prostorných dvoulůžkových klimatizovaných kabin. Všechny s vlastní koupelnou. Zázemí doplňuje klimatizovaný salon, vybavený TV, DVD, stereo a barem. Linda je ideálním průvodcem dovolené rodiny nebo skupiny přátel. Nabízí skvostnou plavbu Jadranem a nejvyšší standard služeb, soukromí a bezpečnosti. Linda znamená vaši TOP dovolenou. Vítejte na palubě!

Gulet Romanca
Nabízí prostor pro 16 hostů, délka lodi 35 m, šířka 8 m

Další splněný sen o luxusní plavbě na Jadranu. Romanca nabízí dokonalý komfort a o zázemí plavby se postará pětičlenná posádka. Chvíle volna můžete prožít při opalování na sluneční terase, v pohodlí polštářů, matrací a lehátek. Na zadní palubě je prostorná společenská místnost s barem a jídelním stolem.

Vybavení
Ubytování je v osmi komfortních dvoulůžkových kabinách, všechny jsou vybaveny vlastní sprchou a WC. Na horní palubě je ještě jedna kabina se dvěma lůžky.

Kuchyně je plně vybavená s kávovarem, ledničkou, mrazničkou, chladícími boxy a výrobníkem ledu. Pro vaši zábavu je tu i barevná TV a zázemí pro poslech hudby. Na lodi je hostům k dispozici i nafukovací člun s přívěsným motorem, šnorchl a rybářské vybavení, kánoe, windsurfing, Jet Ski. K dispozici je také kompletní navigační zařízení, mobilní telefon, internet, záchranný člun. Vyzkoušejte a pochopíte, že Romanca je domov na moři!

Gulet Atlantia
Nabízí prostor pro 11 hostů, délka lodi 21 m, šířka 6,3 m

Atlantia patří z výběru k nejmenším lodím, přesto nabízí srovnatelný luxus. Navíc byla navržena tak geniálně, že její interiér působí zajímavě a velice vzdušně. K dispozici je tříčlenná posádka, kuchař vám připraví vynikající recepty chorvatské kuchyně. Členové posádky hovoří německy a anglicky. Celkově na palubě Atlantie najdete splnění všech snů o romantické dovolené na moři.

Vybavení
Na lodi se může ubytovat až 11 hostů ve čtyřech dvoulůžkových kabinách a jedné třílůžkové kabině. Pokud jde o vybavení, chlubí se Atlantia specialitou, která přispěje vašemu pohodlí – WC a sprchy jsou zde v oddělených místnostech. Atlantia disponuje i kabinou pro tři osoby, kde je manželská postel a lůžko. Ideální zázemí pro plavbu tak nabízí i manželskému páru s dítětem.

Všechny lodě jsou vám k dispozici. Záleží jen na vás, jak si přejete prožít léto na moři!

Vybírat můžete z nabídky na http://www.orvas-yachting.com