Wellness na Jadranu

Wellness a zdravý životní styl je v Chorvatsku hitem poslední doby. Většina zdejších hotelů i penzionů je připravena na to, aby se jejich hosté nechali patřičně rozmazlovat. Využijte toho!

Většina hotelových komplexů na Jadranu nabízí moderní wellness se všemi posledními vychytávkami. Vnitřní bazény se slanou vodou, sauny, masáže, relaxační místnosti, vířivky a mnohé další. Sami sobě můžete dopřát klid a povzbuzení pomocí nejrůznějších léčebných procedur. Zdejší odborníci vám přímo na míru připraví cvičení, antistresové programy na posílení imunity, speciální holistické procedury s jemnými přírodními oleji, cvičení na zformování postavy i zbavení úzkosti.

Využít můžete i procedury založené na působení mořské vody – tzv, talasoterapii. Využívá léčivých možností mořské vody, řas, bahna a písku. Mořská voda je bohatá na minerály a blahodárně působí na celý organismus. Je ideální spojit talasoterapii s meditací.

Náš tip
Trendem chorvatských wellness jsou i v poslední době tak oblíbené chromoterapie. Terapie pomocí vnímání barev, které vyladí náš organismus do absolutní pohody. Stačí jen si o podobný wellness zážitek v příslušném centru požádat. Nakonec, i pokud chcete meditovat, řada chorvatských hotelů vám potřebný klid nabízí v zenových zahradách. Co si přát víc?